Groepscentrum Permanente Vorming

Parnas danst - Donderdag

Situering

Dit jaar organiseren wij voor de 32e keer PARNAS DANST: een onderwijsgerichte dansstage voor leerkrachten Lichamelijke Opvoeding en geïnteresseerden in dans.

Tijdens deze stage willen wij de leerkrachten met diverse dansvormen laten kennismaken.We vertrekken vanuit danspassen met een dynamisch karakter en gebruiken hedendaagse muziek, zodat dans aantrekkelijk wordt bij jongeren en een ideaal leerstofonderdeel vormt om zowel bij jongens als meisjes binnen de leerinhoud Ritmisch Expressieve Vorming op school aan te bieden.De lessen zijn gespreid over 3 sessies per dag en je kan inschrijven voor één of twee dagen.

Programma

Een goede opwarming waarin de basis hiphoptechnieken aangeleerd worden.

Vereenvoudigd grondwerk breakdance komt aan bod op verschillende niveaus.

Een choreografie wordt opgebouwd van de modules die dag worden aangeleerd.

Docent

Tom Brewée, aka Kaipo, volgde, na het behalen van zijn diploma Bachelor L.O., dansopleidingen in diverse dansscholen.Hij was te zien in dansproducties, shows, reclamespots en nam deel aan tal van battles.

Als choreograaf werkte hij mee aan programma’s oa. DANCE N MOTION (streetcrew) in 2012-2013. Hij organiseert breakdance stages, dansevenementen en gaf reeds verscheidene workshops in scholen.

Bijlage(n)

download Brochure